en

ASIAKASPALAUTEITA

Monien asiakkaidemme mielestä olemme todellinen viiden tähden majoituskohde.

The property was a house that was beautiful and clean. It has been very well maintained and the owner is extremely friendly.

Jerrell, (FI)

Majoituspaikan viihtyisyys (kauniisti remontoidut sisätilat), alakerran viilentävä ilmalämpöpumppu, ystävällinen isäntä...

Anonyymi

Kauniisti remontoitu, viihtyisä ja erittäin siisti,nimensä mukainen paikka. Ihanan viileä ja hyvin toimiva ilmastointi nyt heinäkuun helteellä. Erinomainen hinta/laatusuhde.

Elisa, (FI)

Kaunis, remontoitu omakotitalo kävelymatkan päässä keskustasta. Viihtyisä, romanttinen ja siisti, rauhallinen ympäristö. Vuokraan ei kuulu aterioita, mutta hyvin varustellussa keittiössä voi itse valmistaa ruokansa tarvittaessa

Maria, (FI)

Koko asunto yksinkertaisesti upea. Pidin eritoten kylpyhuone- ja saunatilasta, josta löytyy pyykinpesumahdollisuus. Lisäksi keittiön puolella on kaikki tarvittava omien aterioiden valmistamiseen. Todella hyvä kaikin puolin! Suosittelen.

Jukka, (FI)

Sijainti rauhallisella paikalla. Siisti. Tosi viihtyisäksi sisustettu. Keittiö viimeisen päälle varustettu pakatimesta lähtien kaikki tarvittava. Siisti saunaosasto, joka sisälsi siistin peseytymistilan pyykinpesumahdollisuus ja kuivuri.

Riitta, (FI)

Super clean and cosy house. Our family really enjoyed our stay. Kokkola Center was easily accessible by walking.

Johanna, (FI)

Todella mukava asunto lähellä kaikkea Kokkolassa. Helppo viestintä Reijon kanssa mahdollisti hienon hääviikonlopun isommallekin porukalle. Kiitos!

Jani (FI)

Location was excellent, house was beautiful and host Reijo was very helpful!

Kimmo, (FI)

Muy bien equipado, acogedor, limpio, gran jardin, tranquilo y bien situado

Juan Carlos , (ES)

Kotoisuus ja varustetaso yllättivät ja ylittivät odotukset. Seurueemme ikähaitari oli 23-62v ja kaikki pitivät paikasta. Isäntä ystävällinen ja joustava, kaikki sujui ja vähän ekstraakin tuli :) Seuraavan kerran Kokkolassa majoitumme varmasti taas Villa Romanticaan.

Tiina (FI)