AJANAKOHTAISTA

Uusi kohteemme Apartamet Ryti, kolmio avattu 1.3.2024. Voit tehdä jo ajoissa varauksia tähän joko sähköpostilla tai Bookingcom:in kautta.

Varaa ajoissa

08.01.2024

Kevät ja kesän toiminnat Kokkolan alueella lähestyy. Onko yrityksellänne tarvetta kalustetuille huoneistoille Kokkolassa kevään ja kesän aikana. Olemme paikallinen toimija ja olemme palvelleet yrityksiä jo monta vuotta majoitusasioissa. Osalle teistä olemmekin jo tuttuja. Jos tarvetta on, olkaa ajoissa yhteydessä.

Olemme avannet kohteen yksittäiselle majoittujalle. Majoitus lähellä Keskussairaalaa. Singlessä on erinomanen yhdenhengen vuode, oma wc, suihku, televisio, astiastot, mikroruoka valmius.

Saimme neljennen perättäisen kerran Supermajoittaja tittelin. Olet tervetullut majoittumaan Kokkolan ehkä parhaisiin kohteisiin! Tutustu tarjontaamme. Pitkäaikaisiin vuokrauksiin neuvottelemme hinnan kummallekin osapuolelle sopivaksi. Ole yhteydessä!

Lähde mukavalle puuveneretkelle Kokkolassa. Kerää porukka tai oman perheen kesken. Veneeseen mahtuu 7 henkeä mukaan. Pelastusliivejä on myös lapsille. Veneretken pituus n. 2-3 henkilöä. Kysy tätä Reijo Ruotsalainen puh. 0400 562088.

Tarjolla majoitusta 34 hengelle Larsmon lähetyskodilla 22 km Kokkolasta. Huoneet erikokoisia 1-4 hengen huoneita.

Olemme saaneet Supermajoittaja tunnustuksen. Teemme jatkossakin parhaamme että viihdytte kohteissamme!

Villa Romantican kohteissa on tehostettu desinfiointi Corona pandemian vuoksi, ainakin kesäkuun lopuun saakka. Jos pandemia jatkuu, jatkamme siivousta tehostetusti niin kauan kun on tarvis. Majoittuminen kaikissa kolmessa Villa Romantica kohteessamme on turvallista. Tervetuloa!